25 Eylül 2012 Salı

Veeee Ulvi Hatip Alptürk'ün soyadı değişip, "Öztürk" oluyor..!

Sevgili ziyaretçilerim. Bu blog'ta Ulvi Hatip Alptürk (Ulvi, Nurer, Nurkul, Hüddam Avcısı vs.) gibi kullanıcı adlarına sahip kişi için bir takım mesajlar yazmıştık. İki gün önce sayfamız bir müridinin gözüne batmış ki, hocasını savunmak için sayfamıza bir takım mesajlar yazmaktadır. Bu konuda yazılarımıza biraz daha devam etmemiz gerektiğine karar verdim. Allah şahidimizdir. Hiçbir yorumumuzda yalan ve artniyet yoktur. Bu söylediklerimizden bize ne fayda vardır. Belki bu söylediklerimizden dolayı bir takım kişiler tarafından eleştirilip, hakaret bile yiyeceğiz. Ama biz doğrucu Dâvud olmaya devam edeceğiz. Biz mükemmel bir insan değiliz. Ne Cincilik yaparız, ne şifâ dağıttığımızı iddia ederiz, ne de metafiziksel güç iddiasındayız. Biz herşeyin ancak Allah'tan olduğuna inanıyoruz. Elbette günahkâr bir kuluz, başkalarının günâhlarıyla meşgul olmamak istemiştim. Yalan ve dolanlarıyla uğraşmamak istediğimden bu konuyu  devam ettirmek istememiştim. Fakat gel gör ki, gözleri kararanlar yazdıklarımızdan rahatsız olarak, bu yalan ve dolanlara yalanlarıyla ve dolanlarıyla arka çıkmaya çalışmaktadırlar. Bizde burada delillere göre paylaşımlar yapmaya devam edeceğiz.
Onlar en ufak bir alakasız şeyleri kendilerine delil edinerek geliyorlar. Bizde bizzat kendi yorumlarından faydalanacağız.

İlk zamanlar www.ruhsalenerji.gen.tr sitesinde olan Ulvi diye isimlendirilen kişinin Hüddam Avcısı kullanıcı adıyla bir takım yazısını paylaşacağım.
Adres : http://ruhsalenerji.org/Konu-cinci-hocalarin-yontemleri-ve-garip-halleri.html?page=7

Görüldüğü gibi soyadı "Alptürk" diye belirtmişti. Biz zaten kimlik bilgilerinden başından beri şüpheli olduğumuzdan dolayı, o zamanlar Tc. Numarasını isteyip, bilgilerinden emin olmak istemiştik. Ama bazı zihniyetler hala bunu anlamamakta direniyor.

Şimdi http://www.ruhani.net/gizli-ilim-siteleri-hakkinda-sansursuz-alan/2248-www-ruhsalenerji-org-sitesi-hakkinda-sansursuz-yorumlar-6.html sitesinde Ulvi'nin bir müridinin hocasını tanıtımındaki yazısını ele alalım;



Daha müridi bile hocasını tanıyamamış, kalkıp savunmaya kalkıyorlar.

Ulvi gör bak müridlerini...Sen aynı Adnan Oktar gibi çıkıp, mehdi değilim deyip, kendini mehdi gibi göstermeye çalışırsan, senin müridlerinde seni evliyâ ve ilâh gibi görürler. Uyanda şu öğrencilerine din bilgisi dersi ver...Bırak yalan dolanlarla insanları kandırmayı...Şifâ veriyor ayakları yapıp, içme çeşme sularına şifâ verdim şu saatte için demeyi...Bırak bu saçmalıkları...Zaman fıkıh ilmi ve tefsir, hadis ilmi verme zamanıdır. Maskaralığın lüzumu yok. Bu ülkeyi bu tür saçmalıklarla bölmeyi ve kavgaya boğmayı bırakın artık...İslâmı bu tür yobazlıklarla kirletmeyi bırakın. Allah'tan korkun... Bu benim güncel takibimdeki ilk izlenimimdir. Daha önceki konularla ilgili delil ve belgeleri sitelerin yöneticilerinden alacağım. Mevcut değilse dahi, zaten sitede bu tür konularla ilgili belgeler yeterince var. Onları paylaşmaya devam edeceğim.

Allah'a emanet olunuz.


Not:  Resimleri net görmek için üzerine tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder